2010 Cape Town

TUNA MASTERS CAPE TOWN 2010

15 April – 23 April

1 Bora Tekin
Gülsen Tekin
2 Mithat Şiveliol
Nurettin Hakyemez
3 Turan Mutlu
4 Mete Toner
5 Yücel Şen
6 Tuna İpekkan
Burcu İpekkan
7 Ertan Sevdisan
Oya Sevdisan
8 Umut Kızıltan
9 Saldıray Kızıltan
10 Ufuk Kızıltan
11 Suat Evren
Serap Evren
12 Adnan Narin
Şule Narin
13 Aslı Narin
Ayça Narin
14 İlknur İçingir
Ertuğrul İçingir
15 Murat İyriboz
16 Elvio Penetti

EKİPLER

1 Tuna İpekkan
Ertan Sevdisan
Elvio Penetti
2 Bora Tekin
Turan Mutlu
Murat İyriboz
3 Mithat Şiveliol
Nurettin Hakyemez
Ertuğrul İçingir
4 Suat Evren
Adnan Narin
Mete Toner
5 Umut Kızıltan
Saldıray Kızıltan
Ufuk Kızıltan

Cape Town Challenge 2010 Ödülleri

Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz “CAPE TOWN CHALLENGE”, bu yıl da 15 Nisan – 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. Turizm sezonunun içinde olan ve havanın daha keyifli olduğu bu günleri, daha çok balık ihtimalini de güz ününde bulundurarak tercih ettik. Geçen yıl 75kg+ yakaladığımız “Yellowfin Tuna” ve 40kg ağırlığa ulaşan “Albacore” cinslerinin en yoğun geçit yaptığı dönem de yine bu tarihler idi.

Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi, Hout Bay Marina’da bağlı Sean Amor ve ekibi ile anlaştık. Geçen yıldan farklı olarak, tekne boylarını biraz büyüttük, en küçük tene 28 ft, en büyük olanlar ise 32 ft. Tüm tekneler, ilk yılımızda tanıştığımız çok deneyimli kaptanların idaresinde ve dünya standartlarında balık yakalamak için her türlü donanıma sahipler.

Ekipleri 3 kişilik takımlardan oluşturduk, toplam balıkçı sayımız 14 idi. Denize açılmayıp, seyahatte balık avlayacaklara eşlik etmek isteyenler için de Cape Town ve çevresi gezileri düzenledik.

Artık bölgeyi tanıdığımız için, bu yıl otel seçimimiz de farklı oldu. Hout Bay sahilinde plajın  üstünde konuşlanmış “Chapman`s Peak Beach Hotel”.  Konumu, odaları ve lezzetleri ile çok keyif aldığımız bir yer oldu.
Tüm koşulları uygun olarak 3 gün avlanma imkanı bulduk. 3. günün sonunda Elvio Pennetti 77+kg`lık Yellowfin ile birinci, 41kg`lık yellow fin ile Umut Kızıltan ikici, 40kg ile Saldıray Kızıltan üçüncü oldular. Toplamda çok fazla balığın tutulduğu turnuva güzel anılarla sona erdi.

Detaylı bilgi ve fotograflar için lütfen haberler ve fotoğraflar sayfasını takip ediniz.
En Büyük Balık         : 1000.-usd
En Büyük Balık 2.`si  :  500.-usd
En Büyük Balık 3.`sü :  250.-usd

Ayrıca dereceye girenlere süpriz hediyeler…

© 2024 TUNA MASTERS ALAÇATI